top of page
  • Skribentens bildHostini

Swiff tar hand om ditt hem!

Vi samarbetar med städfirman Swiff och vill tipsa er varmt om dem. I coronatider är renlighet inte bara viktigt, det är ett måste. Swiff städar alla de lägenheter vi förmedlar och får alltid toppbetyg av våra gäster - och av oss! De erbjuder hemstäd, flyttstäd, kontorsstäd och trappstäd. Om du inte har allt städmaterial hemma behöver du inte oroa dig, Swiff skriver en lista på vad de behöver till nästa gång de kommer förbi.


“Jag använder mig utav Swiff för veckovis hemstädning. Då jag även ibland hyr ut min lägenhet så blir det super smidigt att alltid komma hem till ett nystädat hem. Jag värdesätter mycket den flexibilitet och service de erbjuder. Känns tryggt och smidigt att ha en fast städpartner som Swiff.” - Johanna, 1,5 rum och kök på söder.


“Vi har två barn och vi båda jobbar, därför är all extra tid välkommen. Swiff hjälper oss med att få mer tid med familjen varje vecka. Det fungerar väldigt bra och smidigt och Swiff rekommenderar vi gärna till våra vänner och grannar.” - Familjen Larsson, 3 rum och kök i gamla stan.


Så oavsett om du är i behov av städ en gång, eller kontinuerligt kan Swiff hjälpa dig. Passa på att lägga din tid på annat samtidigt som du kan känna dig trygg med Swiff i ditt hem. På Swiffs hemsida, https://www.swiffstad.se/, hittar du prisexempel, fler kundbetyg och all information du kan tänkas behöva. Vill du hellre ha direktkontakt med kundtjänst kan du mejla dem på info@swiffstad.se.


Photo cred: Daiga Ellaby

128 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page