top of page
Omdömen

OMDÖMEN

Nedan har vi samlat recensioner från några av våra kunder som vi har hjälpt hyra ut sina

bostäder i Stockholms innerstad och närförorter. 

Södermalm, 2 rok

 

"Hostini hyr ut lägenheter i flera av våra fastigheter, på ett fantastiskt trevligt, snabbt och effektivt sätt. Aldrig några olösta problem. Vi och våra kunder är mer än nöjda. Våra intäkter har ökat mer än vi trodde var möjligt. Hostini är nummer ett i sin bransch."
 

- Ulf 

Villa i Danderyd

 

"Hostini gör vår uthyrning så otroligt smidig! Från första kontakten med nya hyresgästen, nycklar, städning mm.

Då hyresgäster saknar något eller något behövs extra så hjälper dem till snabbt och ser till att de är helt nöjda. Vi känner oss så trygga att anlita Hostini och då kan vi lätt fokusera på vår egen semester!"

- Jenny

Vasastan, 2 rok

 

”Min lägenhet har hyrts ut av Hostini under mina semestrar över sommar och jul, och jag är mer än nöjd! Väldigt skönt att kunna släppa helhetsansvaret till dem och kunna fokusera på mitt. Hostini har hanterat alla frågor från gäster snabbt, proffsigt och trevligt - vilket resulterat i högsta betyg och superhost-status!”

- Hampus

Villa i Djursholm

"Vi använde oss av Hostini när vi reste utomlands 4 veckor under hösten. Vi är jättenöjda med hanteringen och servicen Hostini uppvisade. Intäkterna från uthyrningen kunde vi lägga på en ny resa. Därför rekommenderar vi starkt Hostini!"

- Sara

Östermalm, 3 rok

"Vi har samarbetat med Hostini under en längre tid och är väldigt nöjda. Vi hyr ut ett flertal lägenheter i samma fastighet och får betydligt mer förmånliga hyresintäkter än med andra aktörer.” 

- Oscar

Kungsholmen, 3 rok

"Jag har hyrt ut min lägenhet genom Hostini i över ett år och har enbart positiva saker att säga om vårt samarbete. Alla gäster har varit mycket nöjda och så även jag. Hostini är alltid tillgängliga och hjälpsamma, både för mig och Hostinis gäster och lägenheten är alltid i mycket fint skick. Jag rekommenderar varmt Hostini till alla som vill hyra ut på ett enkelt sätt."

- Caroline

bottom of page