top of page
Om tjänsterna

VÅRA TJÄNSTER

Här kan du läsa lite mer om hur vi jobbar och vilka tjänster vi erbjuder.

Vi tar hand om alla steg i uppsättningsfasen

Vi tar hand om hela uthyrningen från uppsättningen av annonsen till utflyttning av gästerna och slutstäd. För att komma igång fotograferar och stylar vi ditt boende, gör en annons och marknadsför den sedan antingen via våra relocation partners eller via den väletablerade plattformen Airbnb. Vi vet hur viktigt det är att du ska känna dig trygg med de som bor i ditt hem. Därför kontrollerar och godkänner vi gästerna som ska hyra.

Prissättning

Vi arbetar med s.k. elastisk prissättning vilket innebär att vi dagligen kalibrerar och optimerar priset för att säkerställa höga intäkter och en god beläggning av ditt boende. Vi arbetar för att hyra ut ditt boende efter hur det passar din situation bäst och arbetar därför flexibelt både kring prissättning och antal dagar du vill hyra ut.

Ägarportal

För att du ska känna dig trygg och uppdaterad kring när och hur länge ditt boende är uthyrt, har du även tillgång till en s.k ägarportal där du kan logga in och se bokningar och estimerade intäkter. Du har även möjlighet att själv blocka datum direkt i portalen om det skulle vara så att förutsättningarna för uthyrningen skulle ändras och du skulle behöva tillgång till boendet.

ABOUT US

Vi tar hand om ditt hem och erbjuder högkvalitativ service

Vi vurmar för service och för oss är det inte bara viktigt att du är nöjd med uthyrningen. Vi sätter självklart även hyresgästerna i fokus och arbetar proaktivt med att säkerställa en så förstklassig upplevelse för dem som möjligt. Utöver säkerställandet av noggrann städning förser vi även gästerna med nytvättade och manglade hotellakan samt handdukar för att hålla högsta kvalitet på boendet.

 

Service dygnet runt

Under hyresgästernas vistelse finns vi tillgängliga dygnet runt för att kunna ge dem bästa möjliga tips på utflykter och aktiviteter men även för att säkerställa att alla funktionaliteter så som Wi-Fi, TV, etc fungerar.

Vi har även nära samarbeten med certifierade hantverkare och fastighetsförvaltare som kan hjälpa till vid behov. 

Vi säkerställer trygghet

i alla led

När det kommer till uthyrning av boende är trygghet A och O, både för dig som ägare, för hyresgästen som ska bo i ditt boende och för oss som förmedlare och uthyrningspartner. Vid korttidsuthyrning omfattas uthyrningen därför av både Airbnbs värdgaranti och vår egen uthyrningsförsäkring om något skulle skadas eller gå sönder. Vid längre uthyrningar tecknar hyresgästen en egen hemförsäkring. Vi samarbetar även med ett vaktbolag för att garantera gästernas och din trygghet.

 

Hållbarhet

Hostini värnar om klimatet och därför har vi ett genomgående miljötänk i vårt arbete där vi klimatkompenserar för att se till att vi drar vårt strå till stacken för en hållbar framtid. Med vår passion och gedigna erfarenhet inom service och logi ser vi därför till att inte bara du och dina gäster tjänar på uthyrningen utan även miljön.

 

Är du intresserad av hyra ut din bostad eller veta mer?

Kontakta oss!

Tack för ditt meddelande! Vi hör av oss inom kort

bottom of page