top of page
  • Skribentens bildHostini

Hostini expanderar till Gotland

Gotland - raukar, god mat och kritvita stränder. Finns det någon bättre semesterort i Sverige? Det tycker inte vi och nu kan vi äntligen erbjuda boenden på denna vackra ö.

Hostini <3 Gotland.


Det senaste året har efterfrågan på semesterboenden ökat markant. Människor vill semestra inom Sverige, och vilken plats är då bättre än det vackra Gotland? Med dess vita sandstränder, mysiga caféer och sevärda platser känns det nästan som att vara utomlands. För att möta efterfrågan har Hostini valt att expandera till denna underbara plats! Vi förmedlar nu tre lägenheter i Ljugarn, endast 40 minuter med bil utanför Visby. Gotland är vackert alla årstider och i det lugna Ljugarn kan du njuta av naturen, men ändå ha närhet till Visbys fart och äventyr.


Varje lägenhet har sovplatser för sex personer, alla väsentligheter i köket så att du kan laga din egen mat, en privat terrass med utemöbler, en gemensam BBQ grill och det kanske bästa är att de ligger endast en minuts promenad från stranden. Vårt bästa tips är att ta en långpromenad och ta in de vackra vyerna, eller varför inte besöka våffelstugan fem minuter bort? I Ljugarn ligger även den eftertraktade restaurangen “Smakrike” och vi rekommenderar er att ta en middag där när ni bor hos oss. Trycket på dessa boenden är högt, så se till att boka ditt boende redan idag!

64 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page