top of page

OM OSS

Att hyra ut sitt boende är mödosamt och innebär oftast mycket mer arbete än vad man i början trodde. Det var något som Hostinis grundare snabbt blev medveten om när hon började hyra ut en lägenhet i Gamla Stan 2018.

 

Med en förkärlek till resande och möjligheten att uppleva en stad på det mest genuina sättet startades Hostini. Hostini har varit verksamt sedan 2019 och förmedlar idag ett 100-tal lägenheter och hus i Stockholms innerstad och närförort, samt på Gotland. Vi på Hostini vurmar för service och genom ett samarbete med oss undviker lägenhets- och husägare allt krångel och får hjälp med den tidskrävande planeringen och arbetet uthyrningen medför. 

 

För oss på Hostini är det A och O att samtliga steg i uthyrningen genomsyras av hög service och profession och vi har därför valt att samarbeta med några väl utvalda partners för att säkerställa att vi kan erbjuda en helhetslösning som både du som ägare och dina hyresgäster kan ta del av. För att läsa mer om dessa, klicka här

 

På Hostini arbetar vi hårt med att kunna erbjuda ett hållbart boendealternativ som samtidigt bidrar till en bättre värd. Vi arbetar löpande med att förbättra verksamheten utifrån detta perspektiv och arbetet sträcker sig alltifrån klimatkompensation till valet av rengöringsmedel och samarbeten med företag som Vi-skogen och Milkywire.

 

Hostini erbjuder en helhetslösning för uthyrningen och har idag 10 medarbetare som ständigt jobbar för att säkerställa genomgående hög servicenivå och trygghet; både för dig som lägenhets- eller husägare och hyresgästerna som bor i våra boenden.

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Klicka här. 

Anchor 1
bottom of page