top of page
  • Skribentens bildHostini

Semestra i Järvsö

Vi förmedlar två lägenheter i det fartfyllda och vackra Järvsö! Detta är den perfekta platsen för dig, oavsett om du letar efter lugn och ro eller äventyr. Under sommaren kan du hyra en cykel och utforska alla de olika spåren som finns i skogen, eller varför inte ta en heldag på Järvzoo där du och din familj kan besöka vargarna, fjällrävarna, lodjuren och många fler djur. Om du gillar sport och äventyr finns det en mängd aktiviteter i närheten av lägenheterna - du kan spela padel, åka riverboard, klättra, åka forsränning, paddla kajak, zip line, bada i Ljusnan, spela golf, fiska, vandra i den vackra naturen och mycket mycket mer. Du bokstavligen kan inte vara uttråkad här.


Under vintern är dessa lägenheter perfekta att bo i på din skidsemester. Järvsöbacken har 20 nedfarter och 8 liftar. Det finns backar för de lite mer avancerade åkarna, men även för nybörjare. För barnen finns det skidskola med instruktörer som lär barnen åka skidor. Vid Järvsöbacken finns det även en barnklubb “Loa”, där barnen kan ha kul och leka i snön medan föräldrar slappnar av för en timme eller två. Om du föredrar längdskidor finns det en mängd spår även för det. Men oroa dig inte - om du inte känner för att åka skidor finns det en mängd andra aktiviteter att göra även under vintern. Järvzoo är öppet, du kan hyra snöskor och gå runt i naturen, eller varför inte åka hundsläde?


I de lägenheter vi förmedlar bor du bekvämt medan du och din familj utforskar Järvsö. Med eget kök, stor privat terrass, separat sovrum för barnen, parkering på gatan utanför och alla förnödenheter du kan tänkas behöva är dessa boenden för dig. Boka din vintersemester till Järvsö redan idag genom att höra av dig till info@hostini.se!22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page