top of page
  • Skribentens bildHostini

Vinteraktiviteter i Stockholm

Du behöver inte åka utomlands eller norrut för att ha kul i vinter - Stockholm erbjuder en mängd roliga aktiviteter att göra för dig, dina vänner och din familj.


Med coronarestriktionerna är det svårt att hitta på saker att göra, men vi har några förslag där du inte behöver vara nära andra människor. Det aldrig fel med en långpromenad genom de olika grönområden staden har att erbjuda. Hagaparken och Hellasgården är båda otroligt vackra året om, och det är få stråk som slår det runt Djurgården längs vattnet. Vi tipsar även lite extra om Monteliusvägen på söder, där har du troligtvis Stockholms finaste utsikt. Glöm dock inte att hålla två meters avstånd till de andra som njuter av utsikten.


Vill du hellre stanna inomhus i den kalla vinterkylan finns det en mängd saker att göra med lite fantasi. Varför inte ha en tävling i att bygga pepparkakshus med familjen, eller en digital AW med vännerna? Ta fram brädspelen, gör varsin kopp varm choklad och sätt på er favoritmusik så har ni en helkväll. Om ni har en längtan efter att göra något som känns produktivt hemma tipsar vi starkt om att ladda ned appen Duolingo - där kan du lära dig andra språk på ett roligt och enkelt vis. Vill du vara allt annat än produktiv är det alltid en vinnare att glida ned i soffan framför en riktigt bra film, eller kanske är det dags att börja kolla på den där serien du inte haft tid att titta på tidigare?


Om du ska till Stockholm i vinter har vi boenden för dig. Vi ser till så att du kan känna dig trygg och grovstädar våra lägenheter mellan varje gäst. Hör av dig till info@hostini.se för att boka ditt boende redan idag.


Photo cred: Bob Canning


38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page