top of page
  • Skribentens bildHostini

Spara tid och ta hjälp med krånglet

Uppdaterat: 21 apr. 2020

Vad är det egentligen som är "the deal breaker" i valet att hyra ut själv genom Airbnb, Homeaway och Booking.com eller hyra ut genom Hostini? Om du frågar våra kunder är svaret tid. Och besparandet av massa krångel. Airbnb och korttidsuthyrning av lägenheter och bostäder i Stockholm blir allt vanligare men vad som från en början verkade vara ett lätt sätt att tjäna lite extra pengar på visar sig med tiden vara väldigt mycket mer omständigt, stressigt och tidskrävande än vad många från början trodde. Korttidsuthyrning innebär betydligt mer jobb än långtidsuthyrning.


Gäster vill ändra sin bokning, de kommer inte på utsatt tid, det blir förseningar, det ringer mitt i natten och det dyker löpande upp frågor. När gästerna har åkt, oavsett hur trevliga och härliga de varit är man trött efter att ha varit på stand-by 24/7 och man varken orkar städa eller tvätta efter gästerna.


Det är här Hostini kommer in, en tjänst som vi själva på Hostini hade velat ha när vi började hyra ut våra lägenheter genom korttidsuthyrning. Någon att i princip lämna över nyckeln till, säga vilka datum man vill ha uthyrt och sedan packa den egna resväskan och på avstånd från allt administrativt bara ta del av intäkterna från uthyrningen. Sen är det ju självklart ett plus att det är städat och i ordning när man kommer tillbaka – precis som när man lämnade lägenheten.


Det är så man vill att det ska vara - och så det är när man hyr ut genom Hostini. Inget krångel utan smidig korttidsuthyrning så att du kan lägga din tid på annat.

Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi jobbar info@hostini.se29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page