top of page
  • Skribentens bildHostini

Hostini <3 Milkywire

HOSTINI OCH MILKYWIRE INLEDER SAMARBETE FÖR ATT TILLSAMMANS SKAPA EN POSITIV PÅVERKAN PÅ VÅR PLANET

Hostini och välgörenhetsplattformen Milkywire inleder ett samarbete där vi tillsammans med våra kunder avsätter en del av hyresintäkten från våra uthyrningar till donation för att alla bidra till en bättre värld.

Milkywire är en ny svensk plattform som digitaliserar välgörenhet och gör det enkelt och engagerande för företag och privatpersoner att bidra till en bättre värld. Genom Milkywire kan användare upptäcka och stödja några av världens främsta gräsrotsorganisationer, och i realtid följa deras viktiga arbete och framsteg direkt från fältet genom bild- och videouppdateringar. I dagsläget arbetar organisationerna med att bekämpa klimatförändringarna, städa upp i våra hav, skydda utrotningshotade arter och utsatta ekosystem. Alla ryms inom 3 av FN:s 17 globala mål.

Lägenhets- och husägare som hyr ut med Hostini som förmedlare kommer nu binda sig till att donera en summa av hyresintäkten från uthyrningen till valfritt Milkywire projekt. Ägarna kommer få ett användarkonto där de löpande kan följa utvecklingen av deras valda projekt och se hur deras donation faktiskt har en direkt påverkan på arbetet. För varje lägenhet och hus som uthyrs kommer ägaren avsätta en valfri procent av hyresintäkten som donation till Milkywire och vi på Hostini kommer matcha den donationen upp till 5%.

Miljö och hållbarhet står naturligt i centrum i alla typer av delningsekonomier och för oss på Hostini arbetar vi löpande med att hitta lösningar om hur vi kan bidra till ett hållbart levnadssätt där vi alla ansvarar och värnar om miljön i den utsträckning vi kan. Därför är vi så glada att få till detta samarbete; när vi fick höra talas om Milkywire blev vi direkt imponerade av deras transparens och möjlighet att redovisa en direkt påverkan. Genom att löpande donera en del av den hyresintäkt våra kunder får möjliggör vi att de inte bara kan tjäna bra på sina boenden utan också bidra till en bättre och mer hållbar värld., säger Hedvig Gustafson, grundare av Hostini.

Donationerna går direkt till Stiftelsen Milkywire Foundation, som sedan fördelar ut medlen till projekten. Genom att använda Milkywires tjänster accepterar lägenhets- och husägare gällande användarvillkor som går att finna på: https://www.milkywire.com/page/terms-of-use.

OM HOSTINI:

Hostini har varit verksamt sedan 2019 och förmedlar idag ett 70-tal lägenheter och hus i Stockholms innerstad och närförort. Vi på Hostini vurmar för service och genom ett samarbete med oss undviker lägenhets- och husägare allt krångel och får hjälp med den tidskrävande förmedlingen och arbetet uthyrningen medför.

För mer information, vänligen kontakta: info@hostini.se

103 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page