top of page
  • Skribentens bildHostini

Hedvig <3 Hostini

Uppdaterat: 16 juni 2020

HOSTINI OCH HEDVIG LANSERAR FÖRSÄKRINGSERBJUDANDE FÖR EN TRYGG OCH SÄKER UTHYRNING


Hostini och det digitala försäkringsbolaget Hedvig inleder ett samarbete för att erbjuda våra lägenhets- och husägare en riktigt trygg hemförsäkring till bra pris.

Lägenhets- och husägare som hyr ut sina lägenheter med Hostini som förmedlare kan nu få 20% rabatt på hemförsäkring från Hedvig. För oss är det viktigt att er uthyrning alltid känns säker och genom att kombinera vår förmedling med ett av de mest älskade och moderna försäkringsbolagen kan vi nu erbjuda detta.


”Hedvig är en frisk fläkt bland försäkringsbolagen och erbjuder en modern och samtida försäkring utan krångel och för oss är det självklart att kunna erbjuda en helhetslösning för våra kunder så att de kan känna sig trygga i alla led.”, säger Hedvig Gustafson, grundare av Hostini.

För att ta del av erbjudandet måste du vara kund hos Hostini och mer än så behövs inte. Följ länken nedan och få mer information direkt via Hedvigs hemsida. Enkelt, tryggt och bra!

Här hittar du erbjudandet: https://www.hedvig.com/se/partner/hostini

OM HOSTINI:

Hostini har varit verksamt sedan 2019 och förmedlar idag ett 70-tal lägenheter och hus i Stockholms innerstad och närförort. Vi på Hostini vurmar för service och genom ett samarbete med oss undviker lägenhets- och husägare allt krångel och får hjälp med den tidskrävande förmedlingen och arbetet uthyrningen medför.

För mer information, vänligen kontakta:

info@hostini.se

167 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page